Sep 1, 2012

Test your Knowledge Part 3

Visit our FB page for Current updated and connects to people like you.

Q. 1 the 27th India Economic Summit Was held in ____.
(A) Bengaluru
(B) Mumbai
(C) New Delhi
(D) Kolkata

Q. 2 which state has been placed at the top in the Child Right Index In November 2011?
(A) Goa
(B) Tamil nadu
(C) Kerala
(D) Delhi

Q. 3 The ASEAN Summit- 2012 was recently held at.
(A) Indonesia
(B) Combodia
(C) Malaysia

Q. 4 With which country , Australia signed a defense deal over which china expressed concerns?
(A) France
(C) India
(D) Japan

Q. 5 which position did india secure in world bank report on business in the world?
(A) 110th
(B) 8th
(C) 115th

Q. 6 which of the following countries faced unfrequented Flood in the month of November,2011?
(A) Japan
(B) Myanmar
(C) Sri Lanka
(D) Thailand

Q. 7 India won Men's Kabaddi world cup held in Ludhiana on Nov 20,2011 by defeating
(A) Pakistan
(B) Turkmenistan
(C) Iran

Q. 8 The Union Cabinet agreed to partial foreing investment in pension sector to extent of _____.
(A) 51%
(B)  26 %
(C) 48 %
(D)1 None of these

Q. 9 which of the following EU countries did not sign the fiscal compact agreement?
(A) Britain and Czech Republic
(B) Britain and Italy
(C) France and Sweden
(D) France and Italy

Q. 10 who has been appointed new chief of  Pak ISI?
(A) Hyder Ibrahim
(B) Saif Islam
(C) Zaheer- ul Islam
(D)Mohammed Syeed

Solutions : 1- B , 2- C , 3- B  , 4- B  , 5- D  , 6- D  , 7- D , 8- B , 9- A , 10- C 

We fight, we know more. We lie, we trust more. We hurt, we love more. We ignore, we miss more. 

Test your Knowledge part 4 
Test your Knowledge part 5
Test your Knowledge part 6

Test your Knowledge part 12

Test your Knowledge part 13
Test your Knowledge part 14
Test your Knowledge part 21

No comments:

Post a Comment

Disqus for PSU of India